Friss hírek

Merre menjünk? Szeptember 9. – szeptember 15.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Szeptember 9. – szeptember 15.

Újabb programokat ajánlunk a következő napokra:

2016.09.09.-2016.09.15.

Olvasd el az események részleteit is!:

  • Erdővarázs: Családi Nap az állami erdőgazdaságokkal szeptember 9-én és 10-én. Két napon át interaktív erdei kincsestár és színes műsorok várják mindazokat, akik számára fontos a magyar erdők sokszínű, értékes természeti környezete. A természetvédelem, az ökoturizmus, az erdei növény- és állatvilág, az erdész különleges munkája, az erdei vasutak, és az erdészeti erdei iskolák mind-mind megelevenednek az állami erdőgazdaságokat bemutató ingyenes családi napon. Részletes program ezen az oldalon.
  • Biobúcsú: Szeptember 10-én a Biokultúra Ökopiac egész helyszínét megtöltik az árusító helyektől a Szabadtéri színpadon át a kiállítói részig, hogy az ökotermékeket, az ökogazdálkodást ünnepeljük! Részletek a Magyar Biokultúra Szövetség honlapján.
  • Dömösi Zöld Forgatag: Szeptember 10-én bemutatják a Dunakanyar természeti értékeit, kulturális emlékeit. Szakvezetéses túrák, játékos természetismereti vetélkedő, kézműves foglalkozások, Cincér Piac – helyi, illetve Nemzeti Parki Termék védjegyet elnyert termékek vására várja a látogatókat. További információ ezen az oldalon.
  • Látók és nem látók kézfogó geotúrája: a Cuha völgyében szeptember 11-én. Ezen a programon látó és látássérült természetjárókat egyaránt várják a Bakony szívébe, a Cuha-patak fenségesen vad szurdokvölgyébe. A program leírását ezen a linken találod.
  • Ötórai zöldtea: Természetismereti előadás sorozat a Természet Házában Kecskeméten, szeptember 13-án. A programon az Európai Nemzeti Parkok Szövetsége – EUROPARC Federation mutatkozik be. További tájékoztatás ezen az oldalon.