Friss hírek

Merre menjünk? Szeptember 30. – október 06.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Szeptember 30. – október 06.

Csupa érdekes programmal köszönt be az október:

2016.09.30.-2016.10.06.

Ugye, milyen jól hangzó címek? Tudj meg róluk többet:

  • Kutatók éjszakája: 2016. szeptember 30-án kora délutántól késő estig, helyenként október 1-én a hajnali órákig lesznek programok országszerte. Érdeklődj akár a természettudományok, műszaki tudományok, orvostudományok, agrártudományok, társadalomtudományok, bölcsészettudományok, vagy akár a művészetek iránt biztos, hogy találsz számodra érdekes és vonzó programot. Böngészd a programokat a rendezvény oldalán.
  • Garázsvásár és Redesign Kiállítás: Egy korábbi nyári esemény után kapott pozitív visszajelzéseken felbuzdulva ismét garázsvásárt szervez a Humusz Szövetség 2016. október 1-jén – ezúttal Redesign kiállítással egybekötve. Olvass az eseményről a szervezet honlapján!
  • Geotóp-napok: 2016. október 1-jén és október 8-án megtudhatod, mit jelent a geotóp, ismeretterjesztő előadások, interaktív játékok és élménydús túrák várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. További információ a Magyar Nemzeti Parkok oldalán.
  • Európai Madármegfigyelő Napok: Az október első hétvégéjére meghirdetett rendezvény egyrészt európai szintű információgyűjtést tesz lehetővé az őszi madárvonulásról, másfelől az ingyenes országos eseményekkel sokakat szólítanak meg és csábítanak ki a szabadba. A program magyarországi koordinátora a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), mint a BirdLife International hazai képviselője. Olvass a helyszínekről az MME honlapján.
  • Etiópiában madarásztunk 2.: Újabb utazás, újabb előadás – a tavalyi élménybeszámoló folytatása 2016. október 4-én a DINPI Klub keretében.

Save

Save

Save

Save