Friss hírek

Merre menjünk? Szeptember 16. – szeptember 22.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Szeptember 16. – szeptember 22.

Holnap kezdődik az Európai Mobilitási Hét. Te is figyelj oda, hogyan közlekedsz! De más érdekes programok is várnak a következő napokban:

2016.09.16-2016.09.22.

A részletek:

  • Európai Mobilitási Hét: A 2016. szeptember 16. – 22. között megrendezésre kerülő kampány célja arra ösztönözni az európai helyi hatóságokat, hogy vezessék be és támogassák a fenntartható közlekedési intézkedéseket, és felszólítsa az embereket arra, hogy próbálják ki a gépkocsival történő közlekedés alternatíváit. A hét csúcspontja az “Autómentes nap” rendezvény. Részletes információ a kampány honlapján.
  • Hagymanap: Szeptember 17-én az Ópusztaszeri Emlékpark Makói házánál a látogatók bepillanthatnak a hagymások életébe, kipróbálhatják a hagymarostálást, pucolást vagy készíthetnek fokhagymafüzért. A részletes program erről az oldalról tölthető le.
  • Biokence Fesztivál: Szintén szeptember 17-én lesz az első magyar natúrkozmetikum vásár. További információ a HuMuSZ honlapján.
  • XVII. Fehértó Napja: Ugyanezen a napon Kardoskúton természetvédelmi nyílt napon vehetsz részt. Az esemény részleteiről itt olvashatsz.
  • Takarítási Világnap: Szeptember 22-én az Aggteleki Nemzeti Park szervezésében Jósvafőn a beszélgetés témája a hulladék és a környezettudatos magatartás lesz. További információ a nemzeti park honlapján.

Save