Friss hírek

Merre menjünk? Október 7. – október 13.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Október 7. – október 13.

Szélben és esőben is útnak indulhattok. Válogassatok ajánlataink között!

2016.10.07.-2016.10.13.

Olvasd el a programok részleteit is:

  • Állatszeretet fesztivál: A Fővárosi Állat- és Növénykertben október 4 -9. között idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, melynek keretében számtalan programmal várják a látogatókat. A programokról az állatkert honlapján olvashatsz.
  • Szüret tündérekkel: – kertészkedés mesehősökkel. Október 8-án a Szamóca Kiskertész Tanodában szeretettel várnak a szőlő szüretre. A mesehősök Panka és Csiribí, a tündérek, akik megpróbálják leszedni a mazsola szőlőt.. További információt ezen a Facebook oldalon találsz.
  • Családi nap a medveotthonban: Október 9-én a Veresegyházi Medveotthon és Élményporta várja a látogatókat. Olvasd el a programokat a medveotthon honlapján!
  • Komposztálás ünnepnapja: Ünnepeljétek a HuMuSz Szövetséggel idén is a Komposztálás Napját! Ha még nem komposztáltok, azért, ha már évek óta gyűjtitek a szerves hulladékot, akkor azért csatlakozzatok az országos mozgalomhoz. Bővebb információ a honlapon.
  • Bringológia: A kiállítás az egyén, a helyi közösségek és a globális kihívások hármas metszetében mutatja be a formatervezés szerepét és jelentőségét a városi kerékpározásban. A kiállítás 2016. június 17 – november 27.  között látható az Iparművészeti Múzeumban.

Save