Friss hírek

Merre menjünk? Október 28. – november 03.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Október 28. – november 03.

Az őszi szünetben is érdekes zöld események várnak:

2016.10.28.-2016.11.03.

Ha érdekelnek a részletek:

  • Climathon Budapest: Október 28-29-én idén Budapest is csatlakozik a Climathonhoz, a Climate-KIC 24 órás globális workshopjához! A program részleteit az esemény Facebook oldalán találod.
  • Jubileumi élőhelykezelés: az újpesti Homoktövis termőhelyen október 29-én A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Budapesti Helyi Csoportja akciónapot tart. A munka alapvetően cserjeirtást és a levágott ágak területről történő kihordását jelenti. További információ az MME honlapján.
  • Állatparki szezonzáró: A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark október 30-án az Anna-ligetben családi programokkal várja az érdeklődőket. Részleteket a nemzeti park oldalán találsz.
  • Szemtől szemben: Bodnár Tamás és Surányi Bálint természetfotó kiállítása az Encsi Városi Művelődési Házban és Könyvtárban. A kiállítás november 11-ig tekinthető meg. Olvasd el a ReCity Magazin beszámolóját!
  • Zöld megoldások a szürke hétköznapokban. Nulla hulladék, nulla pazarlás: A 14. Környezetvédelmi Hónap keretében november 3-án francia és magyar előadók mutatják be azokat a jól bevált módszereket, amelyekkel a mindennapokban csökkenthetjük a hulladéktermelésünket. Részletek ezen az oldalon.