Friss hírek

Merre menjünk? Október 21. – október 27.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Október 21. – október 27.

A következő hét napban sem maradunk érdekes zöld programok nélkül:

2016.10.21-2016.10.27.

Egy kis összefoglaló a képen látható programokról:

  • Natúr Kozmetika – Kencékkel az egészségért a téli szezonban: Október 21-én a Szatyorboltban újra kencéket készíthetsz a téli időszak köhögős, a bőrt kiszárító kellemetlenségeit enyhítendő. Tudj meg többet az esemény Facebook oldalán!
  • Tudatos Nap 2016: 6 éves a Tudatosan a Környezetünkért Egyesület. Ebből az alkalomból október 22-én Pécsen közreműködő szervezetekkel együtt szerveznek egy hatalmas családi programot. Részletek ezen a Facebook oldalon.
  • Prédikálószéki-kilátó avató ünnepség: A Pilisi Parkerdő Zrt. tisztelettel meghívja a természetjárókat a Prédikálószéki-kilátó október 22-én történő történő ünnepélyes átadására. A program részleteit a Természetjáró.hu oldalán olvashatod el.
  • II. Közösségi gyümölcsös képzés-tapasztalatcsere: Október 21-23 között Nagyszékelyben, az Átalakuló közösségek és hasonló közösségi kezdeményezések számára. További információt ITT találsz.
  • Kertész leszek!: A Magyar Szociológiai Társaság Holisztikus Ökológiai Szakosztályának idei programsorozata folytatódik október 24-én. Részletek a Greenfo.hu oldalán.