Friss hírek

Merre menjünk? November 18. – november 24.

Merre menjünk?

Merre menjünk? November 18. – november 24.

A jövő héten akár a zöld szervezetek segítségével is készülődhetsz az ünnepekre, de találsz még kirándulós programot is!

2016.11.18.-2016.11.24.

Részletesen a fenti programok:

  • Karácsonyi ajándékkészítés Közösen: Készíts szeretteidnek szuper natúr kozmetikumokat! November 18-án vár a Szatyor Natúr Kozmetika! Részetek a program Facebook oldalán.
  • Madárgyűrűzés a Jági-tónál: Novemberben még tart a madárvonulás. Hogy megismerkedhess az erdő gyakori madaraival és különleges átmeneti vendégeivel, madárgyűrűzési-bemutatót tartanak november 19-én. További információ a magyar nemzeti parkok honlapon.
  • Mit rejt a ködös november?: Családi nap Királyréten: november 19-én. Rejtőzködés, rejtelmek az erdőben – erről szól ez a tematikus nap Királyréten. Terepi séta, észtorna, mikrovilág (a világ mikroszkópon át) és kézműveskedés minden korosztálynak! Részleteket az esemény oldalán találsz.
  • Házi sütemények egészségesen és „ökosan”: A Zöld Életmód Tréningsorozat utolsó eseményén Bajkó Amál cukrász, a Natúrsüti megálmodója segít a résztvevőknek. További info az esemény Facebook oldalán.
  • Saubermacher – Az év természetfotósa 2016: Időszaki kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeumban november 9-től december 31-ig. Olvass róla ezen az oldalon!

Save