Friss hírek

Merre menjünk? Július 29. – augusztus 4.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Július 29. – augusztus 4.

A következő 7 napban sem maradunk érdekes zöld programok nélkül:

20160729-20160804

Ugye milyen színes a kínálat? Ismerd meg részletesebben a programokat!

  • A madarak meglepő változatossága: Július 29-én a Művészetek Völgyében az MME tart ismertetőt fészekbemutatóval, madártoll tippelővel, madárhangokkal és madarak fotóival. Pontos információk a rendezvény honlapján.
  • ReCreativity Workshop: Július 29-én a Művészetek Völgyében egyedi, divatos design termékek készülnek a ReCreativity csapatával. Készíts magadnak használati tárgyakat újrahasznosított anyagokból! További információ ITT.
  • Hajóskapitányként a Tiszán: Július 30-án a Tisza és a part élővilágát fedezhetitek fel olyan 4, 6 és 8 személyes kishajókkal, melyeket nagykorúak vízjártassági nélkül vezethetnek. További információ és bejelentkezés a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Facebook oldalán.
  • Magyar Pásztorkutyák Találkozója: Július 30-án Bugacon rendezik a Magyar Pásztorkutyák országos és nemzetközi kiállítását mind az öt pásztorkutya fajta részvételével. Részletek ezen a Facebook oldalon.
  • Japán – az ellentétek varázslatos világa: Augusztus 2-án Budapesten vehetsz részt a DNPI Klub legújabb rendezvényén, ahol Japán természeti kincseinek felfedezése során egy apró faluba kalauzolják el az érdeklődőket. Részleteket ezen az oldalon találsz.