Friss hírek

Merre menjünk? December 9. – december 15.

Merre menjünk?

Igazi ünnepváró programokat találtunk a követező napokra:

2016.12.09.-2016.12.15.

Ugye kíváncsi vagy a részletekre?

  • Téli madáretetés: Madarak védelme a ház körül. A december 9-i program lehetőséget biztosít arra, hogy a madáretetők téli vendégeinek életébe bepillantást nyerjetek. A résztvevők megtudhatják, milyen táplálékkel szabad etetni a télen itt maradt kismadarakat és saját etetőt is készíthetnek. A program részleteit az Ős-Dráva Látogatóközpont híréből tudhatod meg.
  • Madárkarácsony: A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Réhelyi Látogatóközpontjában idén december 10-én rendezik meg a hagyományos Madárkarácsonyt. A programról a nemzeti park oldalán olvashatsz.
  • Karácsony természetesen: A Magyar Természettudományi Múzeum kézműves foglalkozásra vár december 10-én. A hírt a múzeum honlapján találtuk.
  • Mikulás járat: December 10-én és 11-én Mikulás napi vonatozásra hív a Mátrai Állami Erdei Vasút! További információ az erdei programok oldalán.
  • Karácsonyváró szöszmötölés: Az ünnepek közeledtével december 11-én kedves, hangulatos kézműves szöszmötölő programot kínálnak a családoknak, gyermekeknek a felsőtárkányi látogatóközpont alkotótermében. Olvasd el a részleteket ezen az oldalon.