Friss hírek

Merre menjünk? Augusztus 5. – augusztus 11.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Augusztus 5. – augusztus 11.

Eltelt ismét egy hét és újabb zöld programok között válogathatsz:

2016.08.05-2016.08.11

Save

SaHa kíváncsi lettél, olvasd el a részleteket!

  • Dinnyenap: Augusztus 6-án Ópusztaszeren népszerű hagyományőrző rendezvényen játékos vetélkedőkkel, népzenével, néptánccal és sok-sok dinnyével várják a látogatókat. Az eseményről Ópusztaszer honlapján olvashatsz.
  • Gyógynövénynap és levendulás lekvárfőzés: Augusztus 6-án a tihanyi Levendulaház újabb érdekes programmal várja a vendégeket. További információ ezen az oldalon.
  • Teknős túrák: avagy tanösvény kicsit másképp. Szintén augusztus 6-án a Börzsönyt megismerni vágyó természetjárók barangolhatnak erdőben, átkelhetnek hegyi patakon, láthatnak különleges helyeket, növényeket és állatokat. A séta alkalmat nyújt a védett mocsári teknősök életének részletesebb tanulmányozására. Részletek a Magyar Nemzeti Parkok oldalán.
  • Augusztusi csillaghullás túra: Augusztus 6-án a túrán résztvevők távcsővel figyelhetik meg a szabad szemmel nem látható égi jelenségeket, és bővíthetik ismereteiket az égitestekről, csillagképekről. A helyszín Naszály. Még több info ezen az oldalon.
  • DinoExpo 2016: Nyílt napok az iharkúti ásatás területén július 30-tól augusztus 11-ig. További tájékoztatás a Balaton-felvidéki Nemzeti Park oldalán.

Save

Save

Save

Save