Friss hírek

Merre menjünk? Augusztus 12. – augusztus 18.

Merre menjünk?

Merre menjünk? Augusztus 12. – augusztus 18.

Újabb és újabb érdekes programok várnak a következő napokban is!

2016.08.12.-2016.08.18.

Ha érdekelnek a részletek:

  • Csillagpor(tya): A Perseidák meteorraj megfigyelése augusztus 12-én és 13-án. A program: meteorit bemutató, távcsöves észlelés, filmvetítés, éjszakai séta, szabadszemes meteorit megfigyelés. A helyszín Bakonybél. Részletek a nemzeti parkok honlapján.
  • Nyár végi madárgyűrűzés: Augusztus 13-ától 25-ig a Magyar Madártani Egyesület Budapesti Helyi Csoportja második alkalommal szervez nyári madárgyűrűző akciót a cinkotai Naplás-tónál. További információ az MME honlapján.
  • „Dzsungeltúra” a Dráva-parton: Augusztus 13-án a Dráva mellékágai mellett úttalan utakon haladva olyan varázslatos ártéri helyeket ismerhetnek meg a résztvevők, ahol akár hónapokon át nem jár ember. Részletes ismertető ezen az oldalon.
  • Vályogvakolatok: Bevezetés az agyagvakolatok világába elméleti és gyakorlati műhelymunka Gödöllőn augusztus 13-án és 14-én. Részletek a szervező honlapján.
  • Dr. Nagy Edit – “Hetedhét világom”: A természetfotó kiállítás augusztus 10-től szeptember 30-ig várja az érdeklődőket. További információ Ópusztaszer oldalán.

Save

Save