Különleges étterem nyílt Iránban. A Shiraz sóétterem új irányzatot mutat a környezettudatos építészet és design számára.

A helyi sóbányából származó alapanyagból nem csak az étterem falait alakították ki, de sóból készült a bár, az asztalok és még a lépcső borítása is. A helyi alapanyag használata minimalizálta a szállítási költségeket és az ezzel járó környezetkárosító hatásokat. A só természetes levegő-tisztító és fertőtlenítő hatása is érvényesül a két emeletes étteremben. Az Emtiaz Designing Group által létrehozott belső formavilág a sóbarlang gömbölyű íveit, csavarodó formáit követi.

További szép képek az étteremről ITT.

A bejegyzéshez kapcsolódó feladatlap ovisoknak készült:

Zold_matek_feladatok_ovisoknak11
Ha szeretnéd letölteni a feladatlapok megoldását, iratkozz fel ITT vagy add meg az adataidat a jobb oldali sávban található űrlapon.
Feliratkozás után a megoldásokon felül minden korosztály számára további AJÁNDÉK FELADATLAPOK is hozzáférhetőek!
Ha szeretnéd letölteni a feladatlapok megoldását, csatlakozz a Zöld Matek Közösséghez.
Feliratkozás után a megoldásokon felül további AJÁNDÉK FELADATLAPOK is várnak rád!