Friss hírek

Dolgozzunk együtt!

Az elmúlt másfél évben rengeteg jó példát, a környezeti nevelés iránt elkötelezett embereket és érdekes szervezeteket ismertem meg. Örülök, ha a Zöld Matek honlap is kicsit hozzá tud járulni a környezettudatos értékek elterjedéséhez. Munkám során azt tapasztalom, hogy nagyon sok színvonalas ötlet valósul meg hazánkban, de sokszor nem jut el az emberek jelentős részéhez az információ ezekről a tevékenységekről.

Ezért tartottuk fontosnak, hogy honlapunk segítségével egyre több ilyen hírhez jussanak látogatóink. A 2016. februárjában elindított “Zöld Hősök” rovat is ezt a célt szolgálja.

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Ha Te is a gyerekek környezeti nevelésével foglalkozol vagy azon dolgozol, hogy gyerekek és felnőttek megismerjék és elsajátítsák a környezettudatos szemléletet, keress meg bátran!

  • Te lehetsz a Zöld Hősök rovatban bemutatott következő személy vagy szervezet.
  • Ha szeretnéd, egyeztetés után saját rendezvényeiden is használhatod a Zöld Matek feladatlapokat.

Segítségre van szükséged?

Ha saját vállalkozásodnak, szervezetednek vagy aktuális projektednek szüksége lenne aktív online jelenlétre, de nincs kapacitásotok a folyamatos zöld kommunikációra, bízz meg a feladattal!

Ismerd meg a Zöld Tartalom honlapon található ingyenes tanácsokat és online marketing szolgáltatásokat.

Keress, ha

  • láthatóvá szeretnél válni az online világban,
  • a honlapodra folyamatos aktuális zöld tartalomra van szükséged,
  • ha nem tudsz eligazodni a sok online közösségi felület között és szeretnéd ezekből azokat használni, ami a saját tevékenységedet valóban támogatja,
  • tanácstalan vagy, hogyan valósítsd meg zöld projekted népszerűsítését és disszeminációját,
  • környezetvédelmi tevékenységedhez, környezettudatos termékedhez vagy szolgáltatásodhoz közösséget szeretnél építeni, de nem tudod, hogyan kezdj bele.

Partner vélemény

“A KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft. Burgmann Nórával 2016. január és március között a Mítosz Vadászat – A hulladék nyomában (http://mitoszvadaszat.kexport.eu/) című pályázat keretében dolgozott együtt (pályázati azonosító: OKTFNHI-LSZF/2015-01 – „A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás” www.szelektalok.hu).
A közös munka rendkívül hatékony és sikeres volt, Nóra több szempontból bizonyított: a hulladékgazdálkodás, környezeti problémákról, kérdésekről lényegre törően, mindvégig magas szakmai színvonalon írta cikkeit, publikálta a program eredményeit a különböző média csatornákon, weboldalon, hírlevélben, Facebook oldalon” Rózsa Zita ügyvezető igazgató

Ilyen segítségre van szükséged? Ismerj meg jobban a Rólam menü segítségével, és keress bátran a nora.burgmann@zoldtartalom.hu címen!

(Visited 552 times, 4 visits today)